loader icon

WYROBY GARMAŻERYJNE

OD PISKORKA

Wyroby garmażeryjne od Piskorka

Zapraszamy po domowe, ręcznie robione wyroby garmażeryjne od Piskorka.
Tylko naturalne składniki!
Nasze wyroby są sprzedawane na świeżo, niemrożone.

SKLEPY Z OFERTĄ GARMAŻERYJNĄ:

Prowadź mnie do sklepu

NOWA WIEŚ

ul. Floriana 2

 PON. – PT. 5.00 – 20.00

 SOB. 5.00 – 13.45

TEL. 33 845 16 70

KAWA I HERBATA GORĄCE WYPIEKI CIEPŁE PRZEKĄSKI WYROBY GARMAŻERYJNE

 

Prowadź mnie do sklepu

OSIEK

 ul. Kościelna 4

PON. – PT. 5.30 – 19.30

 SOB. 6.00 – 13.00

TEL. 33 432 26 87

KAWA I HERBATA GORĄCE WYPIEKI CIEPŁE PRZEKĄSKI WYROBY GARMAŻERYJNE

 

Prowadź mnie do sklepu

KOZY

 ul. Dworcowa 

 PON. – PT. 5.30 – 19.30

 SOB. 6.00 – 13.00

TEL. +48 572 333 904

KAWA I HERBATA GORĄCE WYPIEKI CIEPŁE PRZEKĄSKI WYROBY GARMAŻERYJNE

 

Wyroby garmażeryjne są dostępne w wybranych sklepach od wtorku do soboty.

GOŁĄBKI

Ryż i nadzienie są zawijane liściem z białej kapusty.
Dla smaku dodawana jest nutka masła.

Gołąbek z mięsem i ryżem
Gołąbek z mięsem i ryżem
Ryż, nadzienie z szynki wieprzowej i cebula zawijane w liściu z kapusty.

KROKIETY

Ciasto na naleśniki do krokietów jest wytwarzane z prawdziwego mleka i jajek.
Krokiety są przesmażane na oleju rzepakowym.

Krokiety z mięsem
Krokiety z mięsem
Zawijane z nadzieniem z szynki wieprzowej i przypraw.
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
Zawijane z dodatkiem kapusty kiszonej i grzybów przesmażanych na maśle
Krokiety z pieczarkami
Krokiety z pieczarkami
Zawijane z pieczarkami przesmażanymi na maśle z dodatkiem przypraw.

PIEROGI

Lepione są ręcznie z ciasta na naturalnych jajkach i wysokiej jakości mąki.
Do nadzienia są używane wyłącznie przedniej jakości produkty.

Pierogi z mięsem
Pierogi z mięsem
Nadzienie z szynki wieprzowej z dodatkiem przypraw.
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie
Nadzienie z ziemniaków, naturalnego białego sera, wędzonego boczku oraz z dodatkiem cebuli i przypraw.
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Nadzienie z kapusty kiszonej oraz pieczarek specjalnie przesmażanych na maśle.